WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - Charleroi Action 21  3 - 2 nv (1-1)

DATUM 31-08-2007  21:00

DOELPUNTEN 4’ Betinho 0-1, 18’ Bachar 1-1, 34’ Bachar 2-1, 40’ Betinho 2-2 en 50’ Idlaasri 3-2

VERSLAG Al nu 4 minuten rondde een behoudend gestarte Charleroi via Betinho een rake counter succesvol af (0-1). Charleroi kroop gegroepeerd terug en versmachtte elke Antwerpse doelpoging. El Haoual en Bali scoorden net niet. Kapitein Bachar wel toen hij door het centrum vrij kon oprukken en Fehrmann kansloos laten. Net voor rusten miste Bali de 2-1. Bij kansen weerskanten speelden de doelmannen een opvallende rol. De 2-1 werd door de bezoekers massaal en fel gecontesteerd. Bachar draaide immers vliegensvlug - nog voor A21 de muur had geplaatst - een vrijschop met een krul in de verste hoek. Het ten onrechte mekkerende A21 daarbij tweemaal geel (Zico en Fosse). De sfeer was verpest. Van voetballen bleef nog weinig over. Bali stuitte op Fehrmann, Bachar trapte de enige tienmeter buitenkant paal, Morant redde op een knal van Fosse en het onwaarschijnlijke – en zeker niet onverdiend want A21 toonde meer aanvalslust – gebeurde 11 seconden voor affluiten toen weer Betinho voor de late 2-2 tekende. In de verlengingen streefde Charleroi het nadrukkelijks winst na. Het lukte niet. Erger nog: 54” voor de tweede 5 minuten verlenging er zou opzitten, trapte Appie Idlaasri de 3-2 hoog in. De supercup bleef bijgevolg in Antwerpen maar de winst was zeker niet overtuigend. Ook al omdat bij Action 21 de gekwetsten Chaibai en Wilson nog niet van de partij waren.